Garmin Smartwatches

Voor: Premium

Spotify en Garmin Smartwatches werken samen om de ultieme muziekervaring voor je work-outs te bieden.

Download muziek en podcasts rechtstreeks naar je Garmin Smartwatch en luister zonder internetverbinding of zelfs zonder je mobiel!

Aan de slag

Zorg ervoor dat je de Garmin Connect IQ-app hebt geïnstalleerd en dat je apparaat en smartwatch zijn verbonden met hetzelfde wifinetwerk.

1. Open de Connect IQ-app op je telefoon.
  2. Zoek op Spotify en tik op Download.
  3. Scrol op je smartwatch omhoog naar Mijn muziek en selecteer Spotify. Je ziet een pop-upbericht waarin je wordt gevraagd de Connect IQ-app te controleren.
  4. In de Connect IQ-app word je gevraagd in te loggen op Spotify en je accounts te koppelen. Tik op OK om te bevestigen
  1. Open Spotify op je smartwatch.
  2. Tik op Bibliotheeken vervolgens op Muziek en podcasts toevoegen..
  3. Vind Recent afgespeeld, Playlists, Speciaal voor jou, Work-out en Podcasts.
  4. Tik op Toevoegen  om te downloaden.

Tip: tik op Downloads bijwerken onder Bibliotheek om je gedownloade playlists en podcasts te vernieuwen.

Koppel je smartwatch aan je koptelefoon met Bluetooth om te beginnen met luisteren. Bedien je muziek met regelaars voor afspelen, pauzeren, shuffle, overslaan en het volume.

Hulp nodig?

1. Tik op Bibliotheek en vervolgens op Downloads bewerken.
  2. Tik op Verwijderen  bij een gedownloade playlist of podcast. Of scrol naar de onderkant van het scherm en tik op Alles verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen om je keuze te bevestigen.

Bekijk Spotify Everywhere of de Garmin Connect IQ store om te zien welke Garmin-apparaten Spotify ondersteunen.

Je kunt alleen muziek en podcasts afspelen die je hebt gedownload (zie 'Muziek en podcasts downloaden' hierboven voor informatie over hoe je dit kunt doen). Het is niet mogelijk om Spotify te streamen, zelfs als je met het internet bent verbonden.

Ga voor meer informatie naar het ondersteuningscentrum van Garmin.

Voor het laatst bijgewerkt op: 26 augustus, 2020