Spotify op Ford SYNC

Spotify geeft je met één druk op de knop meer muziek dan je ooit nodig zult hebben tijdens je rit. En je kunt je muziek ook bedienen met je stem.

Op voertuigen die zijn uitgerust met het Ford SYNC AppLink-systeem kun je de Spotify-app bedienen vanaf de bestuurdersstoel via spraakbediening en via de knoppen op je stuur, aangestuurd door je Apple- of Android-telefoon.

Spraakbediening

Spraakbediening werkt ook met de volgende opdrachten voor Android en iOS:

• Afspeellijst selecteren
  • Opgeslagen afspelen (alle opgeslagen nummers in Jouw muziek)
  • Shuffle inschakelen/Shuffle uitschakelen
  • Opslaan
  • Info
  • Spotify afsluiten
  • Terug

Stembediening werkt ook met de volgende opdrachten alleen voor iOS:

• Radio starten (gebaseerd op nummer dat momenteel wordt afgespeeld)
  • Duim omhoog (alleen Radio)
  • Duim omlaag (alleen Radio)
  • Album selecteren
  • Artiest selecteren
  • Bladeren
  • Radio selecteren

Tip: If you want to hear the list of the available voice commands in your vehicle at any time simply say the command “Spotify Help” within the Spotify app.

Knopbediening

De Spotify-app integreert ook met de knoppen op je stuur en op het dashboard:

• Nummer overslaan vooruit/achteruit.
  • Afspelen/Pauzeren
  • Met de nummertoetsen kun je het op dit moment afgespeelde album (of artiest, afspeellijst, etc.) opslaan. Druk op een nummertoets om je favoriete nummers opnieuw te starten, wanneer je maar wilt.

Spotify met Ford SYNC AppLink is overal beschikbaar waar auto's die hiermee uitgerust zijn, worden verkocht. Controleer de Ford-website van jouw land op beschikbaarheid en voor meer informatie over Ford-voertuigen en AppLink.

Waarom kan ik de muziek niet vanaf mijn telefoon bedienen?

Om veiligheidsredenen kan dit niet terwijl je verbonden bent met AppLink.

Probeer AppLink niet uit te schakelen, omdat dit besturingsproblemen kan veroorzaken. Als dit gebeurt, raadpleeg dan Werkt iets niet? hieronder.

Als er iemand met je meerijdt die de muziek wilt bedienen, kan diegene dit doen door zich aan te melden bij hetzelfde account op zijn of haar mobiele apparaat en de muziek te bedienen met Spotify Connect.
Opmerking: we raden je af dit te doen als je zelf rijdt.

Werkt iets niet?

Het is mogelijk een volledige reset uit te voeren op je Ford-stereosysteem. Bekijk de Ford-website voor meer informatie. Je hoeft alleen je telefoon opnieuw te koppelen om alles weer soepel te laten werken.