Artiesten volgen

Volg je favoriete artiesten en mis nooit meer een nieuwe release.

Door artiesten te volgen, weten we wat je leuk vindt en krijg je betere aanbevelingen.

1. Ga naar het profiel van de artiest.
  2. Selecteer VOLGEN.
    Tip: klik er nogmaals op om iemand niet meer te volgen.

Vind nieuwe muziek van artiesten die je volgt

Voor: mobiel

1. Tik op Home Pictogram Home.
  2. Tik op Pictogram Melding.
  3. Selecteer Muziek.

Wat is er nieuw toont de 100 nieuwste releases van artiesten die je volgt.

Nummers en albums kunnen tot 60 dagen na de releasedatum in de lijst staan.

Aanbevolen artiesten op basis van je luistergedrag

Voor: mobiel

1. Ga naar je Bibliotheek Pictogram Je bibliotheek.
  2. Tik op Artiesten.
  3. Scrol naar beneden in de lijst met artiesten die je al volgt.
  4. Zoek aanbevolen artiesten en tik op VOLGEN bij artiesten die je leuk vindt.