Onvolledige of onjuiste metagegevens

Onvolledige audio of onjuiste metagegevens

Als een nummer, podcast of luisterboek niet goed wordt afgespeeld op Spotify, kun je dit aan ons melden.

Volg de onderstaande stappen voor je een melding maakt om uit te sluiten dat er een technisch probleem is:

1. Controleer of je app up-to-date is.
  2. Speel het nummer af op een ander apparaat of met onze Web Player.
  3. Speel het nummer af via een andere wifi- of dataverbinding.
  4. Als er geen technisch probleem is, neem dan contact met ons op.

Ben je een artiest en worden er onjuiste gegevens bij je nummer, album of artiestenprofiel weergegeven? Vraag je label of distributeur dan om dit probleem op te lossen.

Ben je een podcaster en worden er onjuiste gegevens bij je podcast weergegeven? Vraag je licentiegever dan om de gegevens voor je te wijzigen. Host je op Spotify? Pas dan zelf je gegevens aan.

Ben je geen rechthebbende? Ook dan kun je onjuiste gegevens die bij muzieknummers, podcasts of luisterboeken worden weergegeven, melden, door contact met ons op te nemen.

Als je inhoud op Spotify tegenkomt waarvan je denkt dat deze mogelijk de regels van het Spotify-platform schendt of illegaal is, kun je dit hier melden.