Family Mix

Voor: Premium Family

Family Mix is een playlist die de muziek combineert waarnaar alle familieleden van een Family-abonnement luisteren.

Deze is vooraf geladen op basis van genres, artiesten en nummers die jullie afzonderlijk hebben afgespeeld en wordt bijgewerkt naarmate je meer afspeelt.

Opmerking: je profielfoto wordt weergegeven naast nummers die zijn gegenereerd door jouw luistergedrag. Alleen personen die deel uitmaken van je abonnement kunnen dit zien.

{!VIMEO 436381513} {!VIMEO 438914817}

Lid worden van Family Mix of de playlist verlaten

Je moet lid worden van Family Mix om je muziek erin te laten verschijnen.

Als je de playlist verlaat, worden je nummers verwijderd.

Log in op je Family-pagina om lid te worden of de playlist te verlaten

Family Mix afspelen

Je kunt de Family Mix op een aantal manieren vinden en afspelen:

• Zoek de playlist in Home  onder Speciaal voor jou
  • Zoek naar Family Mix
  • Als je een spraakgestuurde speaker hebt, vraag je deze om Family Mix af te spelen.

Opmerking: als je nieuw bent op Spotify, moet Family Mix je eerst leren kennen. Nadat je ongeveer 2 weken hebt geluisterd, vind je je nummers in de playlist.

De stemming veranderen

Voor: Mobiel

Stem de mix af op de smaak van bepaalde familieleden. Tik op  (Android) of  (iPhone) bovenaan je mix en tik vervolgens op Gebruikers beheren.

Je kunt het ook afstemmen op je stemming:

• Tik op CHILL  voor een easy listening en ontspannend tempo. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.
  • Tik op UPBEAT  om het tempo van de mix te verhogen. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

Family Mix downloaden

Family Mix wordt regelmatig bijgewerkt om altijd verrassend te blijven, dus je kunt de playlist niet downloaden. Je kunt wel alle nummers aan een playlist toevoegen en die vervolgens downloaden:

1. Tik bovenaan de mix op  (Android) of  (iPhone).
  2. Tik op Toevoegen aan playlist.
  3. Tik op NIEUWE PLAYLIST en geef een naam op, of voeg nummers toe aan een bestaande playlist.
  4. Download de playlist.

Expliciete nummers verwijderen

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele apparaten, maar is van toepassing op alle apparaten.

1. Tik bovenaan de mix op  (Android) of  (iPhone).
  2. Tik op Expliciete nummers verwijderen.

Hiermee worden alleen de expliciete nummers verwijderd die gebaseerd zijn op jouw muzieksmaak.

Je expliciete nummers worden voor andere mensen in het abonnement verwijderd wanneer de mix weer bij hen wordt bijgewerkt.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021