Duo Mix

Voor: Premium Duo

De playlist Duo Mix combineert de muzieksmaken van beide leden van een Duo-abonnement.

De playlist is vooraf geladen op basis van genres, artiesten en nummers die jullie beiden hebben afgespeeld en wordt bijgewerkt naarmate je meer afspeelt.

Opmerking: je profielfoto wordt weergegeven naast nummers die zijn gegenereerd door jouw luistergedrag. Alleen personen die deel uitmaken van je abonnement kunnen dit zien.

{!VIMEO 393905891}{!VIMEO 427799976}

Lid worden van Duo Mix of de playlist verlaten

Je moet lid worden van Duo Mix om je muziek erin te laten verschijnen.

Als je de playlist verlaat, worden je nummers verwijderd.

Log in op je Duo-pagina om lid te worden of de playlist te verlaten

Duo Mix afspelen

Je kunt de Duo Mix op een aantal manieren vinden en afspelen:

• Zoek de playlist in Home  onder Speciaal voor jou.
  • Zoek naar Duo Mix
  • Als je een spraakgestuurde speaker hebt, vraag je deze om Duo Mix af te spelen

Opmerking: als je nieuw bent op Spotify, moet Duo Mix je eerst leren kennen. Nadat je ongeveer 2 weken hebt geluisterd, vind je je nummers in de playlist

De stemming veranderen

Voor: mobiel

• Tik op CHILL  voor een easy listening en ontspannend tempo. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.
  • Tik op UPBEAT  om het tempo van de mix te verhogen. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

Duo Mix downloaden

Duo Mix wordt regelmatig bijgewerkt om altijd verrassend te blijven, dus je kunt de playlist niet downloaden. Je kunt wel alle nummers aan een playlist toevoegen en die vervolgens downloaden:

1. Tik bovenaan de mix op  (Android) of  (iPhone).
  2. Tik op Toevoegen aan playlist.
  3. Tik op NIEUWE PLAYLIST en geef een naam op, of voeg nummers toe aan een bestaande playlist.
  4. Download de playlist.

Expliciete nummers verwijderen

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiel, maar is van toepassing op alle apparaten.

1. Tik bovenaan de mix op  (Android) of  (iPhone).
  2. Tik op Expliciete nummers verwijderen

Hiermee worden alleen de expliciete nummers verwijderd die gebaseerd zijn op jouw muzieksmaak.

Je expliciete nummers worden voor andere mensen in het abonnement verwijderd wanneer de mix weer bij hen wordt bijgewerkt.

Voor het laatst bijgewerkt op: 3 augustus, 2021