Nummers in elkaar laten overlopen

Stilte tussen nummers verwijderen zodat je muziek nooit stopt.

Kies je apparaat om te weten hoe je crossfade kunt instellen.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Onder Afspelen ga je naar Crossfade.
  4. Sleep de schuifregelaar om de lengte van de crossfade in te stellen.

Tip: als je niet wilt dat je nummers in elkaar overlopen, zet dan Afspelen zonder pauze aan  .

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteerInstellingen.
  2. Klik op GEAVANCEERDE INSTELLING WEERGEVEN.
  3. Schakel Nummers in elkaar over laten lopen in.
  4. Sleep de schuifregelaar om de lengte van de crossfade in te stellen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 april, 2021