Nummers in elkaar laten overlopen

Stilte tussen nummers verwijderen zodat je muziek nooit stopt.

Kies je apparaat om te zien hoe je crossfade kunt instellen.

Opmerking: je kunt crossfade niet instellen wanneer je Spotify Connect gebruikt om op een ander apparaat af te spelen.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Ga onder Afspelen naar Crossfade.
  4. Sleep de schuifregelaar om de lengte van de crossfade in te stellen.

Tip: als je niet wilt dat je nummers in elkaar overlopen, zet dan Afspelen zonder pauze aan .

1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteerInstellingen.
  2. Klik op GEAVANCEERDE INSTELLINGEN WEERGEVEN.
  3. Schakel Nummers in elkaar over laten lopen in .
  4. Sleep de schuifregelaar om de lengte van de crossfade in te stellen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, 2021