Gezamenlijke playlists

Maak samen de ultieme playlist.

Maak een playlist naar keuze Gezamenlijk en laat je vrienden nummers toevoegen, verwijderen en de volgorde ervan veranderen.

Kies je apparaat en ontdek hoe je gezamelijke playlists kunt maken.

1. Tik op Mijn bibliotheek
  2. Tik op Playlists en kies een playlist die je hebt gemaakt.
  3. Tik op .
  4. Tik op GEZAMENLIJK MAKEN
  5. Deel de playlist met je vrienden.

Je kunt aan de profielfoto naast een nummer zien wie het aan de playlist heeft toegevoegd.

1. Klik in het linkerpaneel met de rechtermuisknop op een playlist.
  2. Selecteer Gezamenlijke playlist.
  3. Deel de playlist met je vrienden.

Het  pictogram geeft aan dat de playlist nu gezamenlijk is.

Voor het laatst bijgewerkt op: 07 oktober, 2020