Gezamenlijke playlists

Maak samen de ultieme afspeellijst! Zet een afspeellijst naar keuze op Gezamenlijk zodat je vrienden nummers kunnen toevoegen, verwijderen en de volgorde ervan kunnen veranderen.

Kies hieronder een apparaat en ontdek hoe het werkt.

1. Klik in het linkerpaneel met de rechtermuisknop op een afspeellijst.
  2. Selecteer Gezamenlijke playlist.

Het  pictogram geeft aan dat de afspeellijst nu gezamenlijk is.

Deel dit met je vrienden om hen erover te vertellen!

Opmerking: deze functie is niet beschikbaar op mobiel (tenzij je Premium hebt). Meer informatie over Spotify op mobiel

1. Tik op Bibliotheek
  2. Tik op Playlists en selecteer een playlist.
  3. Tik op  (iOS)/ (Android) in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Gezamenlijk maken

Deel dit met je vrienden om hen erover te vertellen!

Groepsplaylists met Facebook Messenger

Je kunt ook de ultieme playlist maken met Facebook Messenger:

1. Tik in Facebook Messenger op de 4 punten links van het berichtveld en kies Spotify.
    Opmerking: degene die de playlist maakt, moet een Spotify-account hebben die is verbonden met Facebook.
  2. Tik op GROEPSPLAYLIST MAKEN.
  3. Iedereen in de groep kan nummers toevoegen. Je hebt geen account nodig om een voorbeeld van een nummer te beluisteren of om aan de afspeellijst bij te dragen, maar wel om de lijst in zijn geheel te beluisteren.