Concerten

Ontdek waar en wanneer de artiesten waar je van houdt live optreden.

Tip: help ons meer concerten te laten zien die bij jou passen door je favoriete artiesten af te spelen en te volgen.

Kies je apparaat om te zien hoe je concerten kunt vinden.

Voor: Premium

Om te zien waar een specifieke artiest optreedt, ga je naar zijn of haar artiestenprofiel, scrol je naar Op tour en tik je op ALLE CONCERTEN BEKIJKEN.

Om aanbevolen concerten te bekijken:

1. Tik op Zoeken .
  2. Scrol naar beneden en tik op Concerten.

Tik op het concert waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie of om tickets te kopen.

Locatie wijzigen

Tik bovenaan de pagina Concerten op LOCATIE WIJZIGEN en voer de plaats van je voorkeur in.

Voor: Premium

Om te zien waar een artiest optreedt, ga je naar zijn of haar artiestenprofiel en scrol je naar Op tour.

Om aanbevolen concerten te bekijken:

1. Klik op Zoeken in het menu aan de linkerkant.
  2. Tik op Concerten onder Alles browsen.

Klik op het concert waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie of om tickets te kopen.

Locatie wijzigen

Klik op je huidige locatie en voer de plaats van je voorkeur in.

Voor het laatst bijgewerkt op: 2 september, 2021