Ik kan Spotify niet afspelen

Als je technische problemen hebt met de app, probeer dan eerst deze oplossingen:

Tip: Bekijk Kan Spotify niet horen voor problemen met het geluid of het volume.

Ligt het aan jouw apparaat?

Kijk of het probleem zich voordoet op een ander apparaat of wanneer je de Web Player gebruikt. Als dit niet het geval is, kan het probleem specifiek bij jouw apparaat liggen:

Mogelijk moet je contact opnemen met de fabrikant van je apparaat om het probleem op te lossen.

Hebben anderen hetzelfde probleem?

Controleer @SpotifyStatus voor eventuele bekende problemen of gebruik ons bord van onze community met bekende problemen voor handige tips en informatie.

Opmerking: als je daar niks kunt vinden over je probleem, kun je het delen en in het Engels om hulp vragen aan de communityleden.