Kan niet inloggen

Is de gebruikersnaam, het wachtwoord of het e-mailadres onjuist?

Gebruik onze tool voor het opnieuw instellen van het wachtwoord.

Een beetje hulp als je nog steeds niet in kunt loggen:

Is er geen Spotify-account gekoppeld aan het e-mailadres?

Als je deze foutmelding ziet, probeer het dan nog eens met je andere e-mailadressen.

Tip: controleer je inboxen op e-mails van Spotify. Als je een e-mail hebt ontvangen, is er waarschijnlijk een account aan dat e-mailadres gekoppeld.

Als je geen e-mailadres kunt vinden dat met een Spotify-account is gekoppeld, is je account mogelijk gekoppeld met Facebook. Probeer op de inlogpagina in te loggen met LOG IN MET FACEBOOK.

Heb je geen toegang tot het e-mailadres van dit account?

In dit geval is het niet mogelijk om de link te krijgen om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Maar je hebt wel een paar opties:

Werkt de link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet?

Als je een bericht krijgt dat de link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord ongeldig is of al een keer is gebruikt, kun je proberen een nieuwe link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord te sturen en, zonder op de link in je e-mail te klikken, de volgende stappen te volgen:

1. Open de e-mail met de link om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  2. Klik met de rechtermuisknop of tik op de link Wachtwoord opnieuw instellen en selecteer Link kopiëren.
    Opmerking: als je per ongeluk toch eerst op de link klikt of tikt, moet je een nieuwe link aanvragen.
  3. Open een nieuw privévenster in je webbrowser.
  4. Plak de link in de adresbalk.
  5. Druk op Enter en ga verder.

Geen e-mail ontvangen om je wachtwoord opnieuw in te stellen?

Als het verzoek om je wachtwoord opnieuw in te stellen is verzonden, maar je de e-mail niet kunt vinden:

• Controleer je mappen met spam/ongewenste e-mail.
  • Controleer de andere gefilterde mappen (als je bijvoorbeeld Gmail gebruikt, kan de e-mail onder de tabbladen Sociaal of Reclame terechtkomen).

Andere problemen met inloggen

Voor het laatst bijgewerkt op: 03 juli, 2020