Spotify in de auto

Elke reis heeft een gave soundtrack nodig. Wanneer je de weg op gaat, kun je Spotify makkelijk meenemen.

Manieren om Spotify af te spelen in de auto

Opmerking: voor sommige auto's is Spotify Premium verplicht.

Veel mediasystemen voor auto's hebben een geïntegreerde Spotify-app. Kijk op Spotify Everywhere om te zien welke dit zijn.

Staat jouw auto er niet bij? Geen zorgen, je kunt het ook bij de fabrikant navragen. Daarnaast zijn er nog genoeg andere manieren om Spotify af te spelen zoals hieronder aangegeven.

Kies voor draadloos en speel Spotify af via een autoradio met Bluetooth-ondersteuning.

Meer informatie over de installatie: Bluetooth.

Autoweergave

Wanneer je je telefoon verbindt met de Bluetooth-functie van je auto, wordt de autoweergave automatisch ingeschakeld.

In de weergave Wordt nu afgespeeld zijn de pictogrammen groter en makkelijk te gebruiken voor de bestuurder en je kunt met Muziek kiezen onder aan het scherm snel aanpassen wat er wordt afgespeeld.

Autoweergave uitschakelen:

1. Kies Bibliotheek .
  2. Kies Instellingen .
  3. Schakel bij Auto de autoweergave uit.

Je kunt een AUX- of USB-kabel gebruiken om je mobiele telefoon of tablet rechtstreeks met je auto te verbinden.

Opmerking: neem contact op met de fabrikant van je auto om na te gaan of je de juiste kabel hebt.

Je kunt je Android-telefoon verbinden met auto's die geschikt zijn voor Android Auto .

Ga naar het Android Auto Help Center voor hulp bij het installeren.

Je kunt je iPhone verbinden met auto's die geschikt zijn voor Apple CarPlay .

Ga naar de ondersteuningssite van Apple CarPlay voor hulp bij het installeren.

Voor jouw veiligheid

Gebruik je mobiele apparaat alleen als dit wettelijk is toegestaan en de omstandigheden hiervoor geschikt zijn. Stel Spotify in voordat je gaat rijden en voorkom interactie met je apparaat terwijl de auto in beweging is.

Hulp nodig?

Ga naar Ik kan Spotify niet afspelen in mijn auto voor hulp afhankelijk van je probleem en verbindingstype.