Audionormalisatie

Voor: Premium

Audionormalisatie zorgt voor een balans bij nummers met zacht en hard geluid, waardoor de luisterervaring gelijkmatig wordt.

Opmerking: je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Audionormalisatie inschakelen in  of uit

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: de standaard instelling.
  • Zacht: handig voor een stillere omgeving.

Opmerking: je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Volume normaliseren in  of uit .

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: de standaard instelling.
  • Zacht: handig voor een stillere omgeving.
  1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteerInstellingen.
  2. Schakel onder Geluidskwaliteit de optie Volume normaliseren in  of uit .

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: de standaard instelling.
  • Zacht: handig voor een stillere omgeving.

Voor het laatst bijgewerkt op: 4 augustus, 2021