Audionormalisatie

Voor: Premium

Audionormalisatie zorgt voor een balans bij nummers met zacht en hard geluid, waardoor de luisterervaring gelijkmatig wordt.

Opmerking: Je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Afspelen.
  4. Schakel Audionormalisatie inschakelen in of uit

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving.

Opmerking: Je kunt de audio-instellingen niet wijzigen als je Spotify Connect gebruikt om af te spelen op een ander apparaat.

1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Schakel Volume normaliseren in of uit.

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving.
  1. Klik op  in de rechterbovenhoek en selecteerInstellingen.
  2. Schakel onder Geluidskwaliteit Volume normaliseren in of uit.

Je kunt het basisvolume aan je omgeving aanpassen. Kies naast Volume uit:

• Hard: Handig voor een lawaaierige omgeving. Je hoort minder dynamiek.
  • Normaal: De standaard instelling.
  • Stil: Handig voor een stillere omgeving.

Voor het laatst bijgewerkt op: 29 april, 2021