Account is ergens anders in gebruik

Spotify is alleen voor persoonlijk gebruik en kan maar op één apparaat tegelijk worden afgespeeld.

Als je een bericht ziet dat je account ergens anders wordt gebruikt, hoef je alleen maar het apparaat te selecteren dat je momenteel gebruikt.

Je kunt ook op Beschikbare apparaten klikken in de balk Aan het afspelen (op mobiel), of klik op  (rechtsonder op de computer) om het apparaat te selecteren waarop je het wilt afspelen.

Ik herken een apparaat dat mijn account gebruikt niet

Misschien ben je ingelogd gebleven op het apparaat van iemand anders. Vraag de eigenaar van het apparaat om op je account uit te loggen als je geen toegang hebt tot dat apparaat.

Je kunt ook op afstand uitloggen vanafje accountpagina. Voor de zekerheid kun je je wachtwoord wijzigen.

Tip: Als je bang bent dat iemand anders je account heeft overgenomen, kun je hier ondersteuning krijgen.

Voor het laatst bijgewerkt op 02 augustus, 2018