Base gebruiken voor je abonnement

Klanten van BASE en BASE CHECK Mobile hebben overal en altijd toegang tot de wereld van muziek van Spotify.

Klanten van BASE en BASE CHECK met bepaalde mobiele abonnementen kunnen profiteren van alle voordelen van Spotify Premium, waaronder:

• Muziek op je smartphone of tablet.
  • Toegang tot meer dan 20 miljoen nummers.
  • Geen advertenties.
  • Afspeellijsten maken met je favoriete muziek.
  • Afspeellijsten delen met andere Spotify-gebruikers.
  • High quality streaming.

Om aan de slag te gaan, registreer je je op de website van BASE:   https://www.base.be/nl/mobiel/opties-diensten/spotify-premium.html

Als je al een Spotify Premium-account hebt, moet je eerst je abonnement opzeggen en je betalingsgegevens verwijderen.

Voor meer informatie ga je naar https://www.base.be/nl/mobiel/opties-diensten/spotify-premium.html/a>