Premium for Students

Met Premium for Students krijg je een jaar lang 50% korting op een Premium-abonnement! Je kunt je abonnement elke 12 maanden verlengen (maximaal 3 keer), zolang je in aanmerking komt.

Aan de slag

Als je op dit moment bent ingeschreven bij een erkende hogeschool of universiteit, kun je vandaag nog studentenkorting aanvragen.

Opmerking: het is momenteel niet mogelijk om met een Spotify-cadeaubon voor de studentenkorting te betalen en je kunt geen gebruik maken van andere kortingen, zoals Premium for Family.

Heb je al Premium?

Dat is mooi! Het kortingstarief zal automatisch ingaan op je volgende betaaldatum. Je kunt de status van je abonnement op elk moment bekijken.

Opmerking: als je via een ander bedrijf dan Spotify bent geabonneerd (bijvoorbeeld via je mobiele of internetprovider of iTunes), moet je je huidige abonnement bij dit bedrijf annuleren voordat je je aanmeldt.

Hulp nodig?

Wij gebruiken SheerID om je studentenstatus te verifiëren. Als zij dat niet kunnen, dan kom je helaas op dit moment niet in aanmerking voor de studentenkorting.

Controleer:

  • Of je de korting niet al op een ander Spotify-account hebt geclaimd. Andere accounts zoeken.
  • Of je school/universiteit voorkomt op de lijst. Als je jouw school tijdens het aanmelden niet in de lijst ziet staan, kom je op dit moment niet in aanmerking. Je kunt hier een aanvraag doen om je school/universiteit aan de lijst toe te voegen.
  • Je hebt de limiet van 4 jaar niet overschreden. De korting duurt 12 maanden, met de mogelijkheid om maximaal 3 keer te verlengen zolang je in aanmerking komt.

Als je na deze controles nog steeds problemen ondervindt met het ontvangen van de korting, dan kun je contact opnemen met SheerID.

Nee. Je mag slechts één account met studentenkorting tegelijk hebben en die korting blijft twaalf maanden geldig, zelfs als je het abonnement opzegt of het account sluit.

Als je je studentenkorting op een ander account wilt toepassen, zul je moeten wachten tot er twaalf maanden zijn verstreken sinds je je er op je huidige account voor hebt aangemeld.

Dat kan! Als je je hebt aangemeld bij een universiteit die in aanmerking komt voor onze studentenkorting, kun je daar zelfs van profiteren als je in het buitenland bent.

De landinstellingen van je account moeten overeenkomen met het land van je universiteit en je betalingsmethode moet ook in dat land zijn uitgegeven. Bekijk voor hulp hierbij de landinstellingen.

Meer hulp nodig?

Om je betalingen te beheren of je abonnement op te zeggen, log je in op je Spotify-accountpagina. Ga naar onze ondersteuningspagina voor hulp bij problemen met streamen op Spotify.


 

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar