Via Apple voor Spotify betalen

De Spotify-app is beschikbaar als download in de App Store van Apple (in alle landen waar Spotify op de markt is gebracht).

Tip: als je de Spotify-app niet kunt vinden, controleer dan nog eens de landinstelling van je App Store-account.

Een abonnement afsluiten via Apple (iTunes)

Het was tot voor kort nog mogelijk om voor Spotify Premium te betalen met het in-app betaalsysteem van Apple (iAP). Deze methode is echter niet meer beschikbaar voor nieuwe abonnees.

Apple bracht bovenop het standaardtarief extra kosten in rekening, dus we hebben besloten om niet meer met tussenpersonen te werken, zodat jij goedkoper uit bent!

Als je momenteel met het in-app betaalsysteem van Apple voor Premium betaalt, maar je je liever rechtstreeks via ons abonneert, is het hartstikke eenvoudig om over te stappen:

1. Annuleer de automatische verlenging van je Spotify-betaling met Apple.
  2. Wacht totdat je huidige abonnement afloopt.
  3. Als je abonnement weer is omgezet naar een Free-abonnement, kun je je hier opnieuw abonneren op Spotify.

Ik ben een fervent Apple-gebruiker... Komen er nog meer van dit soort veranderingen?

We blijven de best mogelijke service bieden op al onze beschikbare platforms. We zijn niet van plan om dat te veranderen.

Als ik me meteen opnieuw abonneer op Spotify nadat ik het abonnement via Apple heb geannuleerd, worden er dan direct kosten in rekening gebracht?

Er worden meteen kosten in rekening gebracht als je je rechtstreeks bij ons abonneert. Wacht daarom nadat je bij Apple hebt opgezegd tot je account is teruggezet naar Free voordat je je opnieuw abonneert. De datum waarop je account wordt teruggezet naar Free staat op je abonnementspagina

Tip: als je nog niet eerder een rechtstreeks abonnement bij ons hebt gehad, kom je mogelijk in aanmerking voor een proefaanbieding

Ik heb geen kaart. Hoe kan ik betalen?

Er zijn verschillende betalingsmethoden beschikbaar, zoals betalen via je telefoonrekening of met PayPal. Bekijk de betalingsmethoden die beschikbaar zijn in jouw land.

Voor het laatst bijgewerkt op 06 augustus, 2018