Veranderingen aan Premium for Family

Premium for Family wordt nog beter. In de komende maanden worden bestaande leden automatisch geüpgraded naar de nieuwe Premium Family.

Bekijk een overzicht van hoe Premium Family werkt.

  • Family Mix - wanneer je abonnement is geüpgraded, krijgt elk lid toegang tot Family Mix - een playlist die regelmatig wordt bijgewerkt met muziek waar het hele gezin samen van kan genieten.
  • Ouderlijk toezicht - met nieuw ouderlijk toezicht kun je expliciete inhoud voor je familieleden in- of uitschakelen.

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je abonnement is geüpgraded.

We sturen alle Premium for Family-leden een e-mail met bijgewerkte gebruiksvoorwaarden om het nieuwe, bijgewerkte Premium Family-abonnement weer te geven.

Alle leden van een Family-abonnement moeten samenwonen. We hebben een bijgewerkt adres van je nodig, zodat je in de toekomst leden kunt uitnodigen om lid te worden van je bijgewerkte abonnement.

We maken gebruik van de zoekfunctie van Google Maps om de beheerder van het abonnement te helpen bij het vinden van het adres. Vervolgens vragen we de uitgenodigde leden om te bevestigen dat ze op dezelfde locatie wonen (door de locatieservices van hun apparaten in te schakelen of door met behulp van de zoekfunctie van Google Maps hun adres handmatig te zoeken en te bevestigen).

We traceren je locatie niet. We controleren je adres alleen op het moment dat je wordt gevraagd om te bevestigen dat je op hetzelfde adres woont. 

We slaan ook geen coördinaten op nadat de verificatiecontrole is voltooid. Adressen die zijn ingevoerd in het adresveld zijn onderworpen aan de Aanvullende Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Maps.

Natuurlijk! Ga voor andere problemen naar onze gids voor problemen met inloggen.

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar