Spotify met andere apps koppelen

Van je hardloopsessie een soundtrack geven met Runkeeper tot zien wat een potentiële match op Tinder luistert, Spotify kan geïntegreerd worden met veel andere geweldige apps.

Opmerking: Je Spotify-account zal nooit worden geïntegreerd met een externe app zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Ga naar je Apps-pagina voor de lijst met apps waarmee je account is geïntegreerd.

Toegang verwijderen

De toegang van een app van derden verwijderen:

1. Log in op je Apps-pagina
  2. Zoek de app die je wilt verwijderen en klik op TOEGANG VERWIJDEREN.

Dat is alles! Je kunt wanneer je maar wilt weer toegang verlenen.