Studentenkorting

Met de studentenkorting van Spotify kun je een heel jaar 50% korting krijgen op een Premium-abonnement! Je kunt deze elke 12 maanden verlengen, zo lang je hiervoor in aanmerking komt.

 12 maanden

Aan de slag

Als je op dit moment bent ingeschreven bij een erkende hogeschool of universiteit, kun je vandaag een studentenkorting aanvragen! Verleng deze elke 12 maanden, zo lang je hiervoor in aanmerking komt.

Opmerking: je mag slechts één account met studentenstatus tegelijk hebben en die status duurt 12 maanden, zelfs als je het abonnement opzegt of het account sluit.

Veel studeerplezier!

Heb je al Premium?

Dat is mooi! Het kortingstarief zal automatisch ingaan op je volgende betaaldatum. Je kunt de status van je abonnement op elk moment bekijken.

Opmerking: als je via een ander bedrijf dan Spotify bent geabonneerd (bijv. via je mobiel- of internetprovider of iTunes), moet je je huidige abonnement bij dit bedrijf annuleren voordat je je aanmeldt.

Hulp nodig?

Als we je studentengegevens niet kunnen verifiëren, kom je niet in aanmerking voor de studentenkorting. Controleer:

  • Of je de korting niet al op een ander Spotify-account hebt geclaimd. Andere accounts zoeken.
  • Of je school/universiteit voorkomt op de lijst. Als je je school tijdens het aanmelden niet in de lijst ziet staan, kom je helaas op dit moment niet in aanmerking. 
  • Je hebt de limiet van vier jaar niet overschreden. De korting duurt twaalf maanden, met de mogelijkheid om maximaal 3 keer te verlengen zolang je in aanmerking komt. Na vier jaar kom je niet meer in aanmerking. 

Je studentengegevens worden voor ons gecontroleerd door SheerID. Als je problemen hebt met aanmelden, kun je dus met hen contact opnemen.

Nee. Je mag slechts één account met studentenkorting tegelijk hebben en die korting blijft twaalf maanden geldig, zelfs als je het abonnement opzegt of het account sluit.

Als je je studentenkorting op een ander account wilt toepassen, zul je moeten wachten tot er twaalf maanden zijn verstreken sinds je je er op je huidige account voor hebt aangemeld.Veelgestelde vragen

12 maanden per keer, met de optie om te verlengen wanneer die periode afloopt. Je kunt maximaal 3 keer verlengen, zolang je aan de voorwaarden voldoet (deze aanbieding heeft dus een maximale duur van 4 jaar). We laten wel van ons horen als het tijd wordt om te verlengen!

Als je niet verlengt, of het maximum van vier jaar hebt overschreden, zullen betalingen worden uitgevoerd tegen het standaard Premium-tarief.

Je kunt op veel verschillende manieren voor Spotify betalen. Controleer de betalingsmethoden die beschikbaar zijn in je land door te klikken op Abonnement in het menu aan de linkerkant van je accountpagina.

Opmerking: het is momenteel niet mogelijk om met PayPal of met een Spotify-cadeaubon voor de studentenkorting te betalen.

Je kunt geen andere kortingen toepassen op een studentenabonnement. Hier vallen alle proefabonnementen en Premium for Family ook onder.

Dat kan! Als je je hebt aangemeld bij een universiteit die in aanmerking komt voor onze studentenkorting, kun je daar zelfs van profiteren als je in het buitenland bent.

De landinstellingen van je account moeten overeenkomen met het land van je universiteit en je betalingsmethode moet ook in dat land zijn uitgegeven. Bekijk voor hulp hierbij onze gids voor landinstellingen.

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar