Family Mix

Family Mix is een playlist waarin muziek wordt gecombineerd waar jij en de andere leden van je Premium Family-abonnement naar luisteren. Deze is vooraf geladen op basis van genres, artiesten en nummers die jullie allemaal zelf hebben afgespeeld en wordt bijgewerkt naarmate je meer afspeelt.

Aan de slag

Family Mix wordt automatisch aangemaakt zodra je lid wordt van Premium Family. Je vindt dit in Home , onder Speciaal voor jou

Je kunt de lijst ook vinden met Zoeken. Of, als je een spraakgestuurde luidspreker hebt, kun je deze vragen om Family Mix af te spelen!

Opmerking: Family Mix moet je eerst leren kennen. Als je nieuw bent bij Spotify, kan het ongeveer 2 weken duren voordat de lijst wordt gevuld met nummers op basis van je muzieksmaak.

De mix afstemmen

Voor: Family Mix op mobiel.

Family Mix is gevuld met muziek waar het hele gezin samen van kan genieten. Maar het kan ook worden afgestemd op de smaak van bepaalde familieleden wanneer je niet samen luistert.

Tik op  (Android) /  (iPhone) in de rechterbovenhoek van je Family Mix en tik vervolgens op Gebruikers beheren om de muzieksmaak waarop de Family Mix gebaseerd is te beheren.

Je kunt de mix ook nog verder afstemmen op de stemming:

• Tik op CHILL  voor een easy listening en ontspannend tempo. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.
  • Tik op UPBEAT  om het tempo van de mix te verhogen. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

Hulp nodig?

Bij elk nummer in de mix worden profielfoto's weergegeven om te laten zien van welke leden van het abonnement het nummer is gegenereerd, maar alleen mensen die deel uitmaken van je Family-abonnement kunnen dit zien.

Family Mix is afhankelijk van regelmatige updates om steeds beter te worden, daarom is het niet mogelijk om offline te luisteren.

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele apparaten, maar is van toepassing op alle apparaten.

Tik op  (Android) /  (iPhone) op je mix en vervolgens op Expliciete nummers verwijderen om expliciete nummers gebaseerd op je muzieksmaak te verwijderen uit Family Mix. Dit wordt weerspiegeld in het account van de andere leden wanneer het de volgende update voor hen uitvoert.

Hiermee worden alleen de expliciete nummers verwijderd die gebaseerd zijn op jouw muzieksmaak. Als je alle expliciete nummers wilt uitschakelen, bekijk je Expliciete inhoud.

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele apparaten, maar is van toepassing op alle apparaten.

Om af te melden tik je op  (Android) /  (iPhone) op je Family Mix en vervolgens op Verwijderen uit Family Mix. Dit verwijdert nummers uit de mix die zijn gegenereerd door jouw luistergewoonten. Nummers die zijn gegenereerd door de luistergewoonten van andere leden van het abonnement blijven staan.

Nadat je je hebt afgemeld, kun je de Family Mix nog steeds zien en afspelen. Je kunt op elk moment opnieuw meedoen worden door te tikken op Deelnemen aan Family Mix