Family Mix

Family Mix is een playlist die muziek, waarnaar jij en de andere leden van je Family-abonnement luisteren, combineert. Deze is vooraf geladen op basis van genres, artiesten en nummers die jullie allemaal zelf hebben afgespeeld en wordt bijgewerkt naarmate je meer afspeelt.https://support.spotify.com/article/premium-family/

Deelnemen aan of verlaten van Family Mix

Je muziek verschijnt pas in Family Mix als je lid wordt. Als je het verlaat, worden je nummers verwijderd.

• Deelnemen aan of verlaten van Family Mix kan op www.spotify.com/account/family.
  • Of tik in die mobiele app op  (Android) /  (iPhone) en selecteer dan Deelnemen aan Family Mix.
    Opmerking: Om Family Mix te verlaten herhaal je deze stappen en tik je op Verlaten van Family Mix.

Family Mix afspelen

Je kunt de Family Mix op een aantal manieren vinden en afspelen:

• Je vindt dit in Home  onder Speciaal voor jou
  • Zoek naar Family Mix.
  • Als je een spraakgestuurde luidspreker hebt, vraag je deze om Family Mix af te spelen.

Opmerking: als je nieuw bent op Spotify, moet Family Mix je eerst leren kennen. Je kunt verwachten dat het gevuld is met je favoriete nummers nadat je ongeveer 2 weken hebt geluisterd.

De mix afstemmen

Voor: Family Mix op mobiel

Family Mix is gevuld met muziek waar het hele gezin samen van kan genieten. Maar het kan ook worden afgestemd op de smaak van bepaalde familieleden wanneer je niet samen luistert.

Tik op  (Android) /  (iPhone) in de rechterbovenhoek van je Family Mix en tik vervolgens op Gebruikers beheren om de muzieksmaak waarop de Family Mix gebaseerd is te beheren.

Je kunt de mix ook nog verder afstemmen op je stemming:

Tik op CHILL  voor een easy listening en ontspannend tempo. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

Tik op UPBEAT  om het tempo van de mix te verhogen. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

Profielfoto's naast elk nummer in de mix laten zien op welke leden van het abonnement het is gebaseerd. Alleen mensen die deel uitmaken van je Family-abonnement kunnen dit zien.

Family Mix is afhankelijk van regelmatige updates om altijd fris te blijven, dus is het niet mogelijk om offline te luisteren. Maar je kunt alle nummers uit de mix aan een playlist toevoegen en die vervolgens downloaden:

1. Tik op  (Android) /  (iPhone) in de rechterbovenhoek van je mix.
  2. Tik op Toevoegen aan playlist.
  3. Tik op NIEUWE PLAYLIST en geef een naam op, of Voeg nummers toe aan een bestaande playlist.
  4. Download deze playlist.

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele apparaten, maar is van toepassing op alle apparaten.

Tik op  (Android) /  (iPhone) rechtsbovenin je mix en vervolgens op Expliciete nummers verwijderen om expliciete nummers gebaseerd op je muzieksmaak te verwijderen uit Family Mix. Dit wordt weerspiegeld in de accounts van de andere leden bij de volgende update.

Hiermee worden alleen de expliciete nummers verwijderd die gebaseerd zijn op jouw muzieksmaak. Als je alle expliciete nummers wilt uitschakelen, bekijk je Expliciete inhoud.