Duo Mix

Duo Mix is een playlist met nummers met de muziek waar jij en het andere lid van je Duo-abonnement naar luisteren. Deze is vooraf geladen op basis van genres, artiesten en nummers die jullie beiden hebben afgespeeld en wordt bijgewerkt naarmate je meer afspeelt.

Deelnemen aan Duo Mix of de playlist verlaten

Je muziek verschijnt pas in Duo Mix als je lid wordt. Als je de playlist verlaat, worden je nummers verwijderd.

• Je kunt op elk moment deelnemen aan Duo Mix of de playlist verlaten via www.spotify.com/account/duo.
  • Of tik in de mobiele app op  (Android) /  (iPhone) en selecteer vervolgens Deelnemen aan Duo Mix.
    Opmerking: als je Duo Mix wilt verlaten, herhaal je deze stappen en tik je op Verwijderen uit Duo Mix.

Duo Mix afspelen

Je kunt Duo Mix op een aantal manieren vinden en afspelen:

• Je vindt dit in Home  onder Speciaal voor jou
  • Zoeken naar Duo Mix.
  • Als je een spraakgestuurde luidspreker hebt, vraag je deze om Duo Mix af te spelen.

Opmerking: als je nieuw bent op Spotify, moet Duo Mix je eerst leren kennen. Je kunt verwachten dat de playlist gevuld is met je favoriete nummers nadat je ongeveer 2 weken hebt geluisterd.

De stemming veranderen

Voor: Duo Mix op je mobiel

• Tik op CHILL  voor een easy listening en ontspannend tempo. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.
  • Tik op UPBEAT  om het tempo van de mix te verhogen. Tik nogmaals om terug te gaan naar de normale mix.

De profielfoto's naast elk nummer in de mix laten zien op welke leden van het abonnement de playlist is gebaseerd. Alleen personen die deel uitmaken van je Duo-abonnement kunnen dit zien.

Duo Mix wordt automatisch samengesteld op basis van je luistergewoonten. Hoe meer je dus naar Spotify luistert, hoe gevarieerder de playlist wordt. Blijf daarom naar je favoriete nummers luisteren!

Duo Mix is afhankelijk van regelmatige updates om altijd fris te blijven, waardoor het niet mogelijk is om offline te luisteren. Maar je kunt alle nummers uit de mix aan een playlist toevoegen en die vervolgens downloaden:

1. Tik op  (Android) /  (iPhone).
  2. Tik op Toevoegen aan playlist.
  3. Tik op NIEUWE PLAYLIST en geef een naam op, of voeg nummers toe aan een bestaande playlist.
  4. Download deze playlist.

Opmerking: deze instelling is alleen beschikbaar op mobiele apparaten, maar is van toepassing op alle apparaten.

Tik op  (Android) /  (iPhone) rechtsbovenin je mix en vervolgens op Expliciete nummers verwijderen om expliciete nummers op basis van je muzieksmaak uit Duo Mix te verwijderen. Dit wordt weerspiegeld in het account van het andere lid wanneer het de volgende update voor hem of haar uitvoert.

Hiermee worden alleen de expliciete nummers verwijderd die gebaseerd zijn op jouw muzieksmaak. Als je alle expliciete nummers wilt uitschakelen, bekijk je Expliciete inhoud.

Voor het laatst bijgewerkt op: 09 juli, 2020