Waarom zijn er kosten in rekening gebracht?

Een afschrijving van Spotify betekent dat er een betaling is verricht om een van onze betaalde Premium-producten of een cadeaubon te kopen.

Vraag aan je familie of vrienden of iemand een abonnement heeft aangemaakt met jouw gegevens. Als je denkt dat je gegevens zonder toestemming zijn gebruikt, neem dan contact met ons op en we zullen het verder onderzoeken.

Als je geen account hebt en contact met ons wilt opnemen over een betaling, volg je deze stappen:

 • Selecteer Premium als je abonnementstype.
 • Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
 • Voer het e-mailadres in waarmee we contact met je kunnen opnemen.

Controleer eerst de status van je abonnement:

 1. Log in op je accountpagina.
  Ben je je accountgegevens vergeten? Hier vind je meer informatie over hoe je kunt inloggen.
 2. Klik op Abonnement in het menu aan de linkerkant.
 • Als je ziet dat je een Premium-abonnement hebt, is het nog niet geannuleerd. Volg deze stappen om te annuleren.
  Opmerking: als je je aanmeldt voor een proefabonnement, zal het Premium-abonnement automatisch tegen de normale prijs worden voortgezet nadat de proefperiode is afgelopen. Je kunt echter op elk gewenst moment annuleren.
 • Als je ziet dat je een gratis abonnement hebt, dan worden er geen kosten bij dat account in rekening gebracht. Vind andere accounts waarop je misschien een abonnement hebt. 
 • Als je abonnement toont dat je je op Premium hebt geabonneerd bij een ander bedrijf (bijv. je internet/mobiele provider of iTunes), moet je mogelijk contact opnemen met dat bedrijf om je abonnement op te zeggen.  

Als je je aanmeldt voor een proefabonnement, zal het Premium-abonnement automatisch worden voortgezet nadat de proefperiode is afgelopen en wordt de normale prijs bij je in rekening gebracht. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 


 

Voor het laatst bijgewerkt op: %dag %maand, %jaar