Cadeaubonnen

Geef Spotify Premium cadeau aan familie en vrienden (of zelfs aan vijanden).

 • Cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig vanaf de aankoopdatum.
 • Ze kunnen niet worden ingewisseld in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen, zoals Premium for Family, Studentenkorting of proefaanbiedingen.

 • Spotify-cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld op Spotify-accounts die in hetzelfde land zijn geregistreerd als waar de bonnen zijn gekocht.
 • Er zijn mogelijk andere Voorwaarden en bepalingen van toepassing.

Heb je een Spotify-cadeaubon gekregen? Iemand vind je aardig.

 1. Log in op spotify.com/redeem
 2. Voer de pincode op de achterkant van de kaart of de code op je betalingsbewijs in.
 3. Klik op Inwisselen.

De cadeaubon wordt toegepast op de abonnementskosten vanaf de volgende betaaldatum. Je kosten worden weer zoals gewoonlijk nadat het volledige bedrag van de cadeaubon is gebruikt.

Als je je cadeaubon hebt geprobeerd in te wisselen, maar dat niet lukt, kunnen we een paar dingen proberen:

 • Controleer of het land dat is geregistreerd in je account hetzelfde land is als waar de cadeaubon is gekocht.
  Tip: Bekijk onze gids voor het wijzigen van je landinstellingen .
 • Controleer of je de code juist hebt ingevoerd. Bijvoorbeeld: probeer 0 (nul) in plaats van O, en I in plaats van l (kleine L). Als je code is beschadigd en niet langer leesbaar is, neem je contact met ons op , zodat we je kunnen helpen.
 • Als je een cadeaubon in een winkel hebt gekocht, is deze mogelijk niet geactiveerd bij de aankoop. Ga terug naar de winkel en vraag of ze de cadeaubon willen activeren.
 • Controleer of de code niet al is ingewisseld. Je kunt dit controleren op je accountpagina. Je kunt ook controleren of je andere accounts hebt waarop je dit mogelijk hebt toegepast.
 • Kortingscodes kunnen niet worden ingewisseld voor Premium for Family of gecombineerd met andere kortingen en aanbiedingen.

Spotify werkt samen met Cadooz voor B2B-bulkverzoeken vanuit Europa. Je kunt je bestelling via ons online bestelsysteemplaatsen, waar je akkoord moet gaan met de van toepassing zijnde Voorwaarden.

Als je hulp nodig hebt met het instellen van je Cadooz-account, kun je contact opnemen via spotify@cadooz.com. Voor meer informatie ga je naar de website van Cadooz.

Voor het laatst bijgewerkt op: 03 juli, 2020