Restitutie

Kies een van de onderstaande opties voor hulp bij restitutie.

Let op:

• Restitutie geldt niet voor cadeaubonnen die in een winkel zijn gekocht. Als je problemen hebt met het inwisselen, bekijk dan hulp bij cadeaubonnen
  • Als je via een ander bedrijf een abonnement op Premium hebt afgesloten (bijvoorbeeld je internet-/mobiele provider of iTunes), zul je je verzoek tot restitutie aan dat bedrijf moeten richten.

Vraag eerst aan je familie of vrienden of iemand een abonnement heeft aangemaakt met jouw gegevens. Je kunt dan deze stappen volgen voor het opzeggen van die betalingen.

Als je denkt dat je gegevens zonder toestemming zijn gebruikt, kun je hier hulp krijgen.

Als je geen account hebt en contact met ons wilt opnemen over een betaling, volg je deze stappen:

1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Overig en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  2. Selecteer Premium als je abonnement.
  3. Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
  4. Voer het e-mailadres in waarop we contact met je kunnen opnemen.
  5. Beschrijf het probleem en verstuur het formulier.

Als je meer dan één maandelijkse Spotify-betaling ontdekt, controleer dan eerst de volgende punten:

• De betalingen zijn geslaagd. Als er betalingen zijn aangemerkt met 'in behandeling', betekent dit dat ze niet zijn geslaagd en worden ze door je bank aan je teruggestort. Bekijk Problemen met betalingen oplossen voor meer hulp bij mislukte betalingen.
  • Als je een upgrade naar Premium for Family hebt uitgevoerd, dan wordt je betalingsdatum vervroegd om de verhoogde kosten van je abonnement te dekken. Je kunt dit controleren op je accountpagina.

Het is anders mogelijk dat je met meer dan één account geabonneerd bent op Premium. Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen met een ander e‑mailadres om deze te vinden. Hier zijn enkele andere manieren om accounts te vinden

Als je andere accounts vindt, volg dan deze stappen om die betalingen te annuleren.

Als je geen account hebt en contact met ons wilt opnemen over een betaling, volg je deze stappen:

1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Overig en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  2. Selecteer Premium als je abonnement.
  3. Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
  4. Voer het e-mailadres in waarop we contact met je kunnen opnemen.
  5. Beschrijf het probleem en verstuur het formulier.

Als er nog kosten voor Spotify in rekening worden gebracht na het annuleren van je abonnement, dan kun je deze stappen volgen:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op Abonnement in het menu aan de linkerkant.
    • Als de abonnementspagina toont dat je Spotify Free gebruikt, worden er geen kosten bij dat account in rekening gebracht. Eventuele kosten zijn mogelijk van een ander account met Premium. Controleer op andere accounts
    • Als de abonnementspagina toont dat je Spotify Premium gebruikt, probeer dan opnieuw teannuleren en controleer of je het bevestigingsscherm te zien krijgt.
    • Als de abonnementspagina toont dat je je op Premium hebt geabonneerd bij een partnerbedrijf (bijv. je internet/mobiele provider of iTunes), moet je mogelijk contact opnemen met dat bedrijf om je abonnement op te zeggen.

Onze studentenkorting verloopt na een jaar, waarna je abonnement automatisch verder gaat tegen het standaard maandtarief. Maar je kunt de korting opnieuw aanvragen als je nog steeds student bent.

Opmerking: het is alleen mogelijk om de studentenkorting maximaal 3 keer opnieuw aan te vragen, voor 4 jaar in totaal.

Als je de studentenkorting minder dan 12 maanden hebt gehad, is het mogelijk dat je met een ander account geabonneerd bent op Premium. Probeer uit te loggen en opnieuw in te loggen met een ander e‑mailadres om deze te vinden. Hier zijn enkele andere manieren om accounts te vinden

Als je andere accounts vindt, volg dan deze stappen om die betalingen te annuleren.

Als je geen account hebt en contact met ons wilt opnemen over een betaling, volg je deze stappen:

1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Overig en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  2. Selecteer Premium als je abonnement.
  3. Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
  4. Voer het e-mailadres in waarop we contact met je kunnen opnemen.
  5. Beschrijf het probleem en verstuur het formulier.

Je kunt binnen 14 dagen na aankoop van gedachten veranderen en volledige restitutie krijgen, op voorwaarde dat je nooit gebruik hebt gemaakt van je Premium-abonnement. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.