Waarom betaal ik nu meer?

Hier volgen een aantal redenen waarom je maandelijkse kosten kunnen toenemen en wat je daaraan kunt doen.

Aangemeld met een proefabonnement?

Als je je aanmeldt met een van onze introductieaanbiedingen met korting en niet opzegt voor het einde van de proefperiode, wordt daarna het normale maandbedrag in rekening gebracht. We laten je dit weten aan het begin van de proefperiode. 

Geabonneerd via iTunes? 

Het is duurder om via iTunes voor Spotify te betalen dan om dit rechtstreeks via Spotify.com te doen, omdat Apple transactiekosten in rekening brengt.

Volg deze stappen om te profiteren van een goedkopere optie.

Premium for Family

Bij Premium for Family is het abonnementstarief iets hoger dan bij een regulier Premium-abonnement omdat het voor meer dan één persoon is bedoeld.  

Maar het kost nog steeds minder dan twee Premium-abonnementen en er kunnen tot wel zes personen gebruik van maken. Dus per persoon is het een goedkopere Premium.

Opmerking: door Premium for Family aan te schaffen, ga je ermee akkoord alleen mensen uit te nodigen die op hetzelfde adres wonen als jij.

Dubbele betalingen

We factureren je niet vaker dan één keer per maand per abonnement. Als je ons meer dan een keer per maand betaalt, heb je mogelijk een tweede account hebt dat ook geabonneerd is op Premium. 

Bekijk onze handleiding om andere accounts te vinden .

Ben je verhuisd?

Onze abonnementstarieven en de btw kunnen per locatie verschillen. Als je verhuist en je betaalmethode daarop aanpast, kan het zijn dat er prijsveranderingen optreden.  

Belasting/Inflatie 

Onze tarieven kunnen beïnvloed worden door markt- of regionale factoren, zoals inflatie of wijzigingen in belastingtarieven. We nemen altijd contact met je op via het e-mailadres geregistreerd op je account of een in-app push-bericht om je van tevoren op de hoogte te brengen van prijswijzigingen. 

Als je geen gebruik wilt maken van je abonnement met een nieuw tarief, kun je op elk moment annuleren .

Voor het laatst bijgewerkt op 20 augustus, 2018