Neem contact met ons op

Opmerking: we bieden geen telefonische ondersteuning, zodat we ons volledig kunnen richten op onze andere hulpkanalen. Met online ondersteuning kunnen we links en screenshots versturen en ontvangen, zodat we efficiënter vragen kunnen beantwoorden en problemen kunnen oplossen.

Wist je dat?

Je kunt inloggen op je accountpagina om het volgende te doen:

• Een abonnement annuleren.
  • Je persoonlijke gegevens wijzigen.
  • Je privacyinstellingen bekijken.
  • Een cadeaubon inwisselen.

Of hulp krijgen op onze ondersteuningspagina:

De community bezoeken

De Spotify Community is een plek waar duizenden Spotify-fans elkaar helpen en ideeën delen.

Post een vraag, of kijk of er al een antwoord op bestaat. Bekijk deze handleiding om aan de slag te gaan.

Tip: de meest deskundige en ervaren Spotify-gebruikers in de community worden Rock Stars genoemd. Je kunt de Rock Stars ook tweeten @AskRockStars