Mijn account is overgenomen

Je account kan gehackt zijn als:

• Je wachtwoord niet meer werkt.
  • Je e-mailadres is gewijzigd.
  • Je muziek niet klopt, bijvoorbeeld:
    • Als er playlists zijn toegevoegd of verdwenen.
    • Je de muziek bij Recent afgespeeld niet herkent.
    • De muziek zomaar wisselt buiten je controle om.
  • Je abonnement is gewijzigd.
  • Het Facebook-profiel van iemand anders aan je Spotify-account is gekoppeld.
  • Je een recente login waarover we je een e-mail hebben gestuurd, niet herkent.

Wat je moet doen

Als je e-mailadres is gewijzigd, ga dan direct naar stap 2.

1. Stel eerst je wachtwoord opnieuw in.

1. Open de functie voor het opnieuw instellen van je wachtwoord in een privé-/incognitovenster en kies een sterk wachtwoord dat je nog niet eerder hebt gebruikt.
  2. Ga naar je accountpagina en klik op OVERAL UITLOGGEN.

Je moet ook het wachtwoord wijzigen voor:

2. Neem contact met ons op.

We kunnen je helpen bij het beveiligen en herstellen van alles wat verloren is gegaan in je account.

1. Ga naar ons contactformulier.
  2. Selecteer Inloggen.
  3. Kies Iemand heeft mijn account overgenomen.
  4. Klik op IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.

Tip: Maak een schermafbeelding van je Spotify-betaling of bankafschrift. We hebben dit mogelijk nodig voor beveiligingsdoeleinden (zorg dat je volledige creditcardnummer, de verloopdatum of driecijferige code niet zichtbaar zijn op de schermafbeelding).

Veelgestelde vragen

Onze platform- en gebruikersgegevens zijn volledig beveiligd, maar er kan een inbreuk zijn op een andere service. Als je hetzelfde wachtwoord gebruikt voor meerdere services, lopen ze allemaal het gevaar om gehackt te worden als er een beveiligingsinbreuk is op een van die services.

We passen altijd strenge beveiligingsmaatregelen toe om je gegevens te beschermen.

Bekijk hoe je je Spotify-account beschermt voor extra maatregelen die je kunt nemen.

Soms laat Spotify apparaten in de buurt zien bijApparaten beschikbaar. Maak je geen zorgen, apparaten in deze lijst die niet van jou zijn, hebben geen toegang tot je account.

Als je Aan het luisteren op ziet voor een apparaat dat je niet herkent, ben je mogelijk nog ergens anders ingelogd met je account.

Je kunt:

Voor het laatst bijgewerkt op: 03 juli, 2020