Je account herstellen

Als het niet lukt om in te loggen op je account, volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Voer je e-mailadres in en klik op VERZENDEN.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen met als onderwerp 'Je wachtwoord opnieuw instellen'.
    Tip: Controleer je map met spam/ongewenste berichten of andere filtermappen als je de e-mail niet ziet (als je bijvoorbeeld Gmail gebruikt, kan de e-mail onder de tabbladen Sociaal of Reclame terechtkomen).
  4. Klik op de link Wachtwoord opnieuw instellen in de e-mail. Er wordt een nieuwe webpagina geopend.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in beide velden in en klik op VERZENDEN.
  6. Ga weer naar de app en log in met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om het wachtwoord opnieuw in te stellen en je nieuwe wachtwoord.

Werkte dit niet?

Mogelijk is je account verbonden met Facebook. Als dit het geval is, kun je inloggen zonder je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ga terug naar het inlogscherm en kies LOG IN MET FACEBOOK.

• Als je al bent ingelogd op Facebook op het apparaat, word je automatisch ingelogd op Spotify. Hoera!
  • Als je nog niet bent ingelogd op Facebook op het apparaat, wordt er een nieuwe webpagina geopend waarop je dit kunt doen. Zodra je bent ingelogd, word je automatisch doorgestuurd en ingelogd op Spotify.
    Opmerking: Als je je inloggegevens voor Facebook bent vergeten, moet je je Facebook-account herstellen.

Probeer deze inlogmethode in ieder geval om te kunnen inloggen, ook als je liever een andere manier gebruikt. Daarna kun je de verbinding met Facebook verbreken.

Meer ondersteuning