Profielfoto

Creëer de juist sfeer voor je profiel in de app.

Opmerking:zorg dat je foto geen auteursrecht, handelsmerk of persoonlijke afbeeldingsrechten schendt. Bekijk onze richtlijnen voor afbeeldingen van playlists.

1. Tik op Home en vervolgens op Instellingen .
  2. Tik op Profiel bekijken.
  3. Tik op PROFIEL BEWERKEN.
    Tip: je kunt hier ook je weergavenaam wijzigen.
  4. Tik op FOTO WIJZIGEN.
  5. Selecteer de foto die je wilt gebruiken.

Profielfoto verwijderen

1. Volg de bovenstaande stappen om de FOTO TE WIJZIGEN .
  2. Tik op Huidige foto verwijderen.
  1. Klik op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de desktop-app.
  2. Beweeg met de muisaanwijzer over je profielfoto en klik op Wijzigen.
  3. Selecteer de foto die je wilt gebruiken.

Profielfoto verwijderen

1. Volg de bovenstaande stappen om op Wijzigen te klikken op je profielfoto.
  2. Klik op Verwijderen

Hulp nodig?

Als je je account met Facebook hebt verbonden, is je profielfoto standaard je Facebook-profielfoto. Je kunt de bovenstaande stappen volgen om deze te wijzigen.

Je kunt deze verwijderen door de verbinding met Facebook te verbreken:

1. Klik in de rechterbovenhoek van de desktop-app op en vervolgens op Instellingen
  2. Klik onder Sociaal op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN

De wijzigingen zullen snel op je account te zien zijn.

Opmerking: Als je je account hebt aangemaakt via Facebook, is het niet mogelijk om de verbinding te verbreken. Bekijk Spotify en Facebook voor meer informatie.

Probeer uit te loggen en weer in te loggen om de verbinding te vernieuwen.

Voor het laatst bijgewerkt op: 23 maart, 2020