Hoe log ik uit

Op zoek naar de uitgang? Kies hieronder je apparaat om uit te loggen van de app.

Opmerking: Je kan ook zijn ingelogd op spotify.com. Om uit te loggen, klik je op Profiel in de rechterbovenhoek van deze pagina en vervolgens op Uitloggen.

1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Selecteer Uitloggen.
  1. Klik op je profiel onderaan in het linkermenu.
  2. Selecteer UITLOGGEN.
  1. Tik op Home
  2. Tik op Instellingen .
  3. Scroll helemaal naar beneden.
  4. Tik op Uitloggen.

Overal uitloggen

Zo kun je in één keer uitloggen op alle webbrowsers, computers, tablets en mobiele apparaten:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op OVERAL UITLOGGEN

Opmerking: dit omvat geen partnerapparaten, zoals Sonos en PlayStation. Raadpleeg de fabriekshandleiding van het apparaat, om uit te loggen bij Spotify (of Spotify te ontkoppelen) vanaf een partnerapparaat.