Notificaties beheren

Blijf op de hoogte!

Wees een van de eerste die het nieuws over nieuwe releases, bijgewerkte afspeellijsten en nog veel meer hoort met notificatie-updates van Spotify.

Welke soorten notificaties kan ik krijgen?

• E-mailnotificaties: – Spotify houdt je op de hoogte door je een e-mail te sturen op het adres dat staat geregistreerd op je account.
  • Pushnotificaties Spotify stuurt pushnotificaties rechtstreeks naar je mobiele apparaat, zonder dat je ingelogd hoeft te zijn op de Spotify-app.

Je kunt de notificaties die je ontvangt en en de manier waarop je ze ontvangt, beheren op je accountpagina:

1. Log in bij je accountpagina op onze website.
  2. Klik op Notificatie-instellingen
  3. Vink de gewenste notificaties aan of uit.
  4. Klik op OPSLAAN

Opmerking: zorg ervoor dat je mobiele apparaat is ingesteld om pushnotificaties te kunnen ontvangen.

Uitschrijven voor e-mails

We vinden het leuk om muziekfans op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Want muziek, dat is onze business!

Je accountpagina geeft je de volledige controle over je notificatie-updates. Maar je kunt ook jezelf rechtstreeks van de mailinglist verwijderen door op uitschrijven te klikken onderaan een e-mail van Spotify.

Informatie zoals jij dat wilt!

Voor het laatst bijgewerkt op 08 juni, 2018