Landinstellingen

Als je het land uitgaat, kun je Spotify meenemen!

Premium

Als je Premium hebt, kun je overal naartoe reizen zonder je land te veranderen.

Als je definitief naar een ander land verhuist, moet je een nieuwe betalingsmethode kiezen die is uitgegeven in je nieuwe land:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik onder Je abonnement naast je betalingsmethode op UPDATEN
  3. Voer een nieuwe betalingsmethode in die is uitgegeven in je nieuwe land.

De wijzigingen gaan in vanaf je volgende betaaldatum.

Spotify Free

Als je gebruikmaakt van Spotify Free kun je Spotify maximaal 14 dagen in een ander land gebruiken.

Wijzig je landinstellingen om na 14 dagen door te gaan met luisteren:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  3. Scrol omlaag naar Land en selecteer je nieuwe land in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het nieuwe land wordt alleen weergegeven als je je er ook echt bevindt.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Je kunt ook upgraden naar Premium om naar muziek te luisteren, zolang je maar wilt en waar je maar wilt, zonder je landinstellingen te hoeven wijzigen.