Accounts vinden

Hier zijn een aantal tips voor als je je account kwijt bent, of niet zeker weet of je een account hebt.

Let op: Het is mogelijk om meerdere accounts aan te maken. Dit kan leiden tot onverwachte afschrijvingen en ontbrekende muziek, playlists, etc. Zorg ervoor dat je deze stappen volgt om alle mogelijke accounts te vinden.

E-mailadressen controleren

Vul alle e-mailadressen die je gebruikt in op ons formulier wachtwoord opnieuw instellen. We laten het je weten als een e-mailadres dat je hebt opgegeven aan een account is gekoppeld. Je kunt gewoon het wachtwoord van dit account opnieuw instellen en vervolgens met dit e-mailadres en het nieuwe wachtwoord inloggen.

Tip: Controleer het Postvak IN en de map Ongewenste e-mail van al je e-mailadressen op e-mails van Spotify. Als je e-mails hebt ontvangen, is er waarschijnlijk een account aan dat e-mailadres gekoppeld.

Facebook controleren

Je kunt controleren of je een Spotify-account met Facebook hebt verbonden:

1. Log in op Facebook en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu rechtsboven.
  2. Ga naar Apps en websites.
  3. Als je het Spotify-pictogram ziet, heb je een Spotify-account verbonden met Facebook.

Als je een account hebt gevonden op deze manier, kies dan INLOGGEN MET FACEBOOK om in te loggen. Als je niet wilt dat je Spotify-account met Facebook is verbonden, kijk dan hier om te zien hoe je je account kunt loskoppelen.

Gegevens controleren op je apparaat

Als je Spotify op een computer of Android hebt gebruikt, kun je je gebruikersnaam vinden met gegevens die zijn opgeslagen op je apparaat. Je kunt het wachtwoord van dit account opnieuw instellen en vervolgens deze gebruikersnaam en het nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.