Accounts vinden

Als je een account bent vergeten of niet weet of je er überhaupt een hebt, kun je dat controleren aan de hand van onderstaande inloggegevens.

Opmerking: Het is mogelijk om meerdere accounts te maken, dus probeer al deze methoden om ze allemaal te vinden. Anders kom je mogelijk voor onverwachte kosten of verschillen in je accounts te staan, zoals ontbrekende muziek, afspeellijsten, etc.

E-mailadressen controleren

• Vul alle e-mailadressen die je gebruikt in op ons formulier wachtwoord resetten. We laten het je weten als er een e-mailadres dat je hebt opgegeven, gekoppeld is aan een account.
  • Controleer in je Postvak IN en de map Ongewenste e-mail of je e-mails van Spotify hebt ontvangen. Als je een e-mail hebt ontvangen, is er waarschijnlijk een account gekoppeld aan dat e-mailadres.

Gevonden?

Als je het wachtwoord van het account niet zeker weet, kun je het wachtwoord opnieuw instellen en vervolgens inloggen met het betreffende e-mailadres en het nieuwe wachtwoord.

Facebook controleren

Controleren of je een Spotify-account met Facebook hebt verbonden:

1. Log in op Facebook en selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu rechtsboven.
  2. Kies Apps.
  3. Als je het Spotify-pictogram ziet, heb je een Spotify-account verbonden met Facebook.

Gevonden?

Kies LOG IN MET FACEBOOK om in te loggen.

Gegevens controleren op je apparaat

Als je Spotify op een computer of Android hebt gebruikt, kun je je gebruikersnaam vinden met gegevens die zijn opgeslagen op je apparaat.

Gevonden?

Je kunt als volgt opnieuw toegang tot het account krijgen: