Gebruikersnaam en weergavenaam

Je gebruikersnaam

Je gebruikersnaam is ontworpen om je te identificeren op Spotify, dus je kunt deze niet wijzigen. Je gebruikersnaam hoef je niet te onthouden om in te loggen, want je gebruikt gewoon je e-mailadres en wachtwoord, of Facebook.

Een weergavenaam toevoegen of wijzigen

Een weergavenaam vervangt de gebruikersnaam waar deze te zien is in je profiel, app, playlists en Activiteit van vrienden.

Voor: Mobiel en tablet

1. Tik op Home en vervolgens op Instellingen .
  2. Tik op Profiel bekijken.
  3. Tik op PROFIEL BEWERKEN.
  4. Tik op je weergavenaam om deze te wijzigen.
    Tip: je kunt hier ook je profielfoto toevoegen of wijzigen.
  5. Tik op Opslaan.

Opmerking: je kunt ook verbinden met Facebook om je Facebook-naam weer te geven. Als je een weergavenaam aan Spotify toevoegt, dan wordt deze getoond in plaats van je Facebook-naam.

Voor het laatst bijgewerkt op: 28 mei, 2020