Gebruikersnaam wijzigen

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen, maar klik op een optie hieronder voor alternatieve oplossingen.

Maak je geen zorgen als je je gebruikersnaam bent vergeten! Je hebt je gebruikersnaam niet nodig om in te loggen. Je kunt inloggen met je wachtwoord en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Als je je e-mailadres niet meer weet, kun je het volgende proberen:

• Vul alle e-mailadressen die je gebruikt in op ons formulier wachtwoord resetten. Als er een opgegeven e-mailadres aan een account is gekoppeld, krijg je een bericht te zien waarin dat wordt bevestigd.
  • Controleer in je Postvak IN en de map Ongewenste e-mail of je e-mails van Spotify hebt ontvangen. Als je een e-mail hebt ontvangen, is er waarschijnlijk een account aan dat e-mailadres gekoppeld.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het hier opnieuw instellen. Vul je e-mailadres of gebruikersnaam in op het formulier wachtwoord resetten en we sturen je een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je een profiel wilt dat een andere naam weergeeft, kun jeeen nieuw account maken. Je kunt tijdens het aanmelden elke profielnaam verzinnen die je leuk vindt.

Let op: Als je ervoor kiest om een nieuw account te maken en je hebt de studentenkorting, dan kun je de studentenkorting niet op je nieuwe account toepassen tot de 12 maanden zijn verstreken sinds je je hebt aangemeld.

Opmerking: Het is niet mogelijk om in te loggen met een profielnaam.

Omdat we de Spotify-ervaring willen verbeteren, worden de gebruikersnamen nu automatisch gegenereerd. Dit verklaart de willekeurige getallen en letters.

Je hoeft je gebruikersnaam niet te onthouden om in te loggen. Je kunt inloggen met je wachtwoord en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Je kunt tijdens het aanmelden je account personaliseren door een profielnaam te creëren die wordt weergegeven in de app. Er gelden geen beperkingen voor je profielnaam, dus je kunt elke naam kiezen die je leuk vindt :)

Opmerking: Het is niet mogelijk om in te loggen met een profielnaam.

Probeer uit te loggen en weer in te loggen om de verbinding met Facebook te vernieuwen. Als het goed is, is je weergavenaam dan weer zichtbaar.