E-mailadres wijzigen

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Voer bij E-mail je nieuwe e-mailadres in.
  4. Bevestig je wachtwoord.
  5. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

En klaar is Kees! Er wordt een bevestigingsmail naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres gestuurd met de details van de wijziging.

Werkt dit niet?

Dit betekent dat je je Spotify-account via Facebook hebt aangemaakt. Het is niet mogelijk het e-mailadres van accounts die op deze manier zijn aangemaakt te wijzigen, maar je kunt een nieuw account maken zonder Facebook.

Ga voor meer informatie naar Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken

Als je je e-mailadres mogelijk al voor een ander account hebt gebruikt, kun je proberen om via hetwachtwoordherstelformulier toegang te krijgen tot dat account.

Volg deze stappen om contact met ons op te nemen als je denkt dat iemand anders je e-mailadres gebruikt:

1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Anders en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
  2. Selecteer Premium als je abonnement.
  3. Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
  4. Voer het e-mailadres in waarop we contact met je kunnen opnemen.
  5. Beschrijf het probleem en verstuur het formulier.

Als je geen toegang meer hebt tot een e-mailadres dat aan je account verbonden is, kun je het niet updaten tenzij je al bent ingelogd op je accountpagina.

Er zijn wel een aantal mogelijke oplossingen:

• De e-mailprovider kan je helpen weer toegang te krijgen tot je e-mailadres.
  • Je kunt een frisse start maken met een nieuw account.
    Opmerking: Je kunt dan geen bestaande Premium-abonnementen stopzetten.
  • Of neem contact met ons op door de volgende stappen te volgen:
    1. Ga naar dit contactformulier en selecteer Abonnement, selecteer vervolgens Anders en daarna IK HEB NOG STEEDS HULP NODIG.
    2. Selecteer Premium als je abonnement.
    3. Kies Onbekend als je gebruikersnaam.
    4. Voer het e-mailadres in waarop we contact met je kunnen opnemen.
    5. Beschrijf het probleem en verstuur het formulier.