E-mailadres wijzigen

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Voer bij E-mailje nieuwe e-mailadres in.
  4. Bevestig je wachtwoord.
  5. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

En klaar is Kees. Er wordt een bevestigingsmail naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres gestuurd met de details van de verandering.

Is het e-mailadres al geregistreerd?

We staan slechts één Spotify-account per e-mailadres toe. Als je deze foutmelding ziet, heb je al een account met het e-mailadres dat je hebt ingevoerd.

Toegang tot het bestaande account:

1. Uitloggen.
  2. Vul het e-mailadres in op ons formulier wachtwoord resetten.

Je ontvangt daarna een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.