Spotify en Facebook

Als je Spotify met Facebook gebruikt, kun je inloggen met je Facebook-gegevens, wordt je Facebook-naam/afbeelding weergegeven en kun je gemakkelijk je vrienden vinden op Spotify.

Desktop

1. Klik op  rechtsboven in de app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Blader onder Sociaalomlaag naar FACEBOOK en klik op VERBINDING MET FACEBOOK MAKEN.
  4. Voer je inloggegevens voor Facebook in en klik op Inloggen.

Mobiel en tablet

1. Tik op Home .
  2. Tik op Instellingen .
  3. Selecteer Sociaal.
  4. Tik onder FACEBOOKop Verbinding maken met Facebook…
  5. Voer je inloggegevens voor Facebook in en tik op Inloggen.

Werkt dit niet?

Mogelijk heb je je Facebook al verbonden met een ander Spotify-account. Bekijk onze gids om andere accounts te vinden.

1. Open de Spotify-desktopapp.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op en vervolgens op Instellingen.
  3. Klik onder Sociaal op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN.

Opmerking: Het is niet mogelijk om deze stappen op mobiel te doorlopen.

Zie je deze optie niet?

Dit betekent dat je je account via Facebook hebt aangemaakt, dus moet je eerst een wachtwoord voor Spotify toevoegen:

1. Ga naar het formulier om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  2. Voer het e-mailadres in dat is gelinkt aan je Facebook-account.
  3. Doorloop de stappen om een wachtwoord voor het account aan te maken.
    Tip: Als het niet lukt om het wachtwoord opnieuw in te stellen, kun je hier terecht voor hulp.

Zodra je een Spotify-wachtwoord hebt, kun je dan met de bovenstaande stappen de verbinding met Facebook verbreken.

Opmerking: Als je de verbinding met Facebook verbreekt, zal je Spotify-account niet langer je Facebook-profielnaam weergeven, maar je gebruikersnaam.