Profielfoto

Maak je Spotify-plaatje compleet!

Je kunt je Spotify-profielfoto wijzigen wanneer je maar wilt.

1. Klik op je Spotify-gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de desktop-app.
  2. Beweeg met de aanwijzer over je profielfoto en klik op Wijzigen.
  3. Kies de foto die je wilt gebruiken (moet .jpeg-formaat zijn met een maximale grootte van 4 MB).

Opmerking: Zorg dat je foto geen auteursrecht, handelsmerk of persoonlijke afbeeldingsrechten schendt. Bekijk voor meer informatie onze richtlijnen voor afbeeldingen van afspeellijsten

De foto verwijderen

1. Beweeg met de aanwijzer over je profielfoto en klik op Wijzigen.
  2. Klik op Verwijderen

Zie je de optie verwijderen niet?

Als je je Spotify-account met Facebook hebt verbonden, is je profielfoto standaard je Facebook-profielfoto. Je kunt de bovenstaande stappen volgen om je profielfoto te wijzigen of de verbinding met Facebook verbreken om de profielfot helemaal te verwijderen:

1. Klik in de rechterbovenhoek van de desktop-app op   > Instellingen
  2. Klik onder Sociaalop VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN

De wijzigingen zullen snel op je account te zien zijn.

Opmerking: Als je je account hebt aangemaakt via Facebook, dan is het niet mogelijk om je Facebook-foto te verwijderen. Ga voor meer informatie naar Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken.