Waarop kan ik Spotify afspelen?

Spotify is niet beperkt tot één apparaat…

Je kunt de app downloaden op verschillende computers, telefoons en tablets. Bekijk onze systeemvereisten om te zien of je apparaat compatibel is.

Je kunt Spotify ook afspelen op gameconsoles, luidsprekers, tv's, smartwatches, in de auto en op andere apparaten.

Ga naar Spotify Everywhere om te zien welke apparaten worden ondersteund. Of zie eenvoudig hoe je je muziek als volgt naar verschillende apparaten kunt sturen met Spotify Connect of Bluetooth.

Kan ik op meerdere apparaten tegelijk afspelen?

Je kunt inloggen en naar Spotify luisteren op zoveel apparaten als je wilt zonder je instellingen te hoeven wijzigen, maar je kunt maar op één apparaat tegelijk afspelen.

Opmerking: als je begint met afspelen op een ander apparaat, wordt het afspelen op het oorspronkelijke apparaat gepauzeerd. Bekijk Premium for Family als je Premium met anderen wilt delen.

Offline apparaten

Als je Premium hebt, kun je muziek en podcasts op maximaal vijf apparaten tegelijkertijd downloaden voor offline luisteren.

Als je muziek wilt downloaden op een zesde apparaat, heb je de volgende mogelijkheden:

• Wanneer je op het extra apparaat downloadt, wordt het apparaat met de eerste downloads automatisch verwijderd uit de lijst met offline apparaten. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.
  • Verwijder een apparaat handmatig uit de lijst met offline apparaten voordat je op het extra apparaat downloadt. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.