Je apparaten beheren

Je kunt luisteren naar Spotify op zoveel apparaten als je wilt zonder je instellingen te hoeven wijzigen. Log in op het apparaat en begin met afspelen!

Opmerking: je kunt maar op één apparaat tegelijk luisteren, omdat je account alleen voor je persoonlijke gebruik is (zoals uitgelegd is in onze Algemene voorwaarden). Bekijk Premium for Family als je Premium met anderen wilt delen.

Offline apparaten

Als je Premium hebt, kun je Spotify-nummers op maximaal 3 apparaten tegelijkertijd downloaden voor offline luisteren.

Als je muziek wilt downloaden op een 4e apparaat, heb je de volgende mogelijkheden:

• Wanneer je op het extra apparaat downloadt, wordt het apparaat met de eerste downloads automatisch verwijderd uit de Lijst met offline apparaten. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.
  • Verwijder een apparaat handmatig uit de lijst met offline apparaten voordat je op het extra apparaat downloadt. De nummers op dit apparaat worden niet langer gedownload voor offline luisteren.