Landinstellingen

Als je het land uit gaat, kun je Spotify meenemen!

Spotify Free

Als je onze Free-service gebruikt, kun je vanwege licenties Spotify tot 14 dagen in een ander land gebruiken.

Je instellingen wijzigen voor het land waar je je bevindt:

1. Log in op je accountpagina
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  3. Blader omlaag naar Land en selecteer je nieuwe land in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het nieuwe land wordt alleen weergegeven in deze lijst als je je er ook echt bevindt.
  4. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Let op: De beschikbaarheid van muziek verschilt per land.Je kunt ook upgraden naar Premium om overal naar muziek te luisteren, zo lang als je maar wilt en waar je maar wilt, zonder je landinstellingen te hoeven wijzigen.

Spotify Premium

Als je Premium hebt, kun je Spotify overal ter wereld gebruiken, zo lang als je maar wilt.

Als je permanent naar een ander land verhuist, moet je je account bijwerken. Zo werk je je account bij, per abonnementstype.

Opmerking: vanwege licenties moet je je betalingsmethode bijwerken naar een methode die is uitgegeven in je nieuwe land.

1. Log in op je accountpagina.
  2. Selecteer Abonnement in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op BIJWERKEN.
  4. Voer je betalingsgegevens in. Kies een betalingsmethode die is uitgegeven in je nieuwe land. Je wordt dan gevraagd om de landinstellingen van je account te wijzigen.
  5. Je instellingen zullen na de volgende betaaldatum zijn bijgewerkt naar het nieuwe land.

Opmerking: de beschikbaarheid van muziek verschilt per land.

Let op: de beschikbaarheid van muziek verschilt per land.

1. Neem contact op met het bedrijf om je bestaande abonnement te annuleren.
    Opmerking: Spotify kan je hier niet mee helpen omdat dat bedrijf je abonnement en betalingen beheert .
  2. Wacht totdat je account is omgezet naar de Free-service aan het einde van je factureringscyclus.
  3. Log in op je accountpagina
  4. Klik op PROFIEL BEWERKEN
  5. Blader omlaag naar Land en selecteer je nieuwe land in het vervolgkeuzemenu.
    Opmerking: het nieuwe land wordt alleen weergegeven in deze lijst als je je er ook echt bevindt.
  6. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

Dat is alles. Zodra je het land selecteert waarnaar je het account wilt verplaatsen, wordt je Premium-abonnement verlengd.

Opmerking: het land van je betalingsmethode moet overeenkomen met het land in je Spotify-profiel, zodat we je locatie kunnen verifiëren.