Wachtwoord opnieuw instellen

Een olifant vergeet nooit iets. De rest kan een wachtwoord opnieuw instellen.

1. Ga naar wachtwoord opnieuw instellen.
  2. Voer je e-mailadres in en klik op VERZENDEN.
  3. Kijk in je inbox of je een e-mail van ons hebt ontvangen met als onderwerp 'Je wachtwoord opnieuw instellen'.
    Tip: Controleer je map met spam/ongewenste berichten of andere filtermappen als je de e-mail niet ziet (als je bijvoorbeeld Gmail gebruikt, kan de e-mail onder de tabbladen Sociaal of Reclame terechtkomen).
  4. Klik op de link Wachtwoord opnieuw instellen in de e-mail. Er wordt een nieuwe webpagina geopend.
  5. Voer je nieuwe wachtwoord in beide velden in en klik op VERZENDEN.
  6. Ga weer naar de app en log in met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om het wachtwoord opnieuw in te stellen en je nieuwe wachtwoord.

Werkte dit niet?

Als je de foutmelding krijgt dat het e-mailadres dat je hebt ingevoerd niet is verbonden met een Spotify-account, herhaal je de bovenstaande stappen met eventuele andere e-mailadressen.

Tip: Controleer je inboxen op e-mails van Spotify. Als je een e-mail hebt ontvangen, is er waarschijnlijk een account gekoppeld aan dat e-mailadres.

Je kunt je wachtwoord niet opnieuw instellen als je geen toegang hebt tot een e-mailadres dat is verbonden met je Spotify-account. In dit geval moet je een nieuw account maken.

Als het verzoek om je wachtwoord opnieuw in te stellen is verzonden, maar je de e-mail niet kunt vinden:

• Controleer je mappen met spam/ongewenste e-mail.
  • Controleer andere filtermappen (als je bijvoorbeeld Gmail gebruikt, kan de e-mail onder de tabbladen Sociaal of Reclame terechtkomen).

Je kunt je wachtwoord niet opnieuw instellen als je geen toegang hebt tot een e-mailadres dat is verbonden met je Spotify-account. In dit geval moet je een nieuw account maken.

Als je een bericht krijgt dat de link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord ongeldig is of al een keer is gebruikt, vraag je een nieuwe link aan, waarop je niet meteen klikt. Volg eerst de onderstaande stappen:

1. Open de e-mail met de link om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de link Wachtwoord opnieuw instellen en selecteer Linkadres kopiëren.
    Opmerking: Als je per ongeluk toch eerst op de link klikt, moet je een nieuwe link aanvragen.
  3. Open een nieuw privévenster in je webbrowser.
  4. Plak de link in de adresbalk.
  5. Druk op Enter en ga verder.

Voor het laatst bijgewerkt op 12 juli, 2018