Gebruikersnaam wijzigen

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen, maar je hoeft hem niet te onthouden. Je kunt inloggen met je e-mailadres en wachtwoord of met Facebook.

Tip: Bekijk hulp bij inloggen als je je e-mailadres of wachtwoord niet weet.

Vind je je gebruikersnaam niet leuk?

Je kunt een aangepaste weergavenaam aanmaken die de gebruikersnaam vervangt waar deze op je profiel, appplaylists en Activiteit van vrienden wordt weergegeven.

Opmerking: Je kunt niet inloggen met je weergavenaam (hiervoor kun je je e-mailadres gebruiken).

• Je kunt een nieuw account aanmaken om een weergavenaam te kiezen in het veld 'Hoe mogen we je noemen?' tijdens het aanmelden.
    Opmerking: zorg dat je eerst de abonnementen van het bestaande account annuleert. Je kunt ook geen opgeslagen muziek/afspeellijsten overzetten, maar je kunt ze altijd opnieuw opslaan/aanmaken.
  • Je kunt ook verbinden met Facebook om je Facebook-naam weer te geven.