Gebruikersnaam wijzigen

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen, maar klik op een optie hieronder voor alternatieve oplossingen.

Maak je geen zorgen als je je gebruikersnaam bent vergeten! Je hebt je gebruikersnaam niet nodig om in te loggen. Je kunt inloggen met je wachtwoord en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Als je je e-mailadres niet meer weet, kun je het volgende proberen:

• Vul alle e-mailadressen die je gebruikt in op ons formulier wachtwoord resetten. Als er een opgegeven e-mailadres aan een account is gekoppeld, krijg je een bericht te zien waarin dat wordt bevestigd.
  • Controleer in je Postvak IN en de map Ongewenste e-mail of je e-mails van Spotify hebt ontvangen. Als je geen e-mails hebt ontvangen, kan het zijn dat er een account waarop je kunt inloggen met dat e-mailadres.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het hier opnieuw instellen. Vul je e-mailadres of gebruikersnaam in op hetformulier wachtwoord resetten en we sturen je een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als je een profiel wilt dat een andere naam weergeeft, kun jeeen nieuw account maken. Je kunt tijdens het aanmelden elke profielnaam verzinnen die je leuk vindt.

Let op: als je ervoor kiest om een nieuw account te maken en je hebt de studentenkorting, dan kun je de studentenkorting niet op je nieuwe account toepassen tot de 12 maanden zijn verstreken sinds je je hebt aangemeld.

Opmerking: het is niet mogelijk om in te loggen met een profielnaam.

Omdat we de Spotify-ervaring willen verbeteren, worden de gebruikersnamen nu automatisch gegenereerd. Dit verklaart de willekeurige getallen en letters.

Je hoeft je gebruikersnaam niet te onthouden om in te loggen. Je kunt inloggen met je wachtwoord en het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld.

Je kunt tijdens het aanmelden je account personaliseren door een profielnaam die wordt weergegeven in de app te creëren. Er zijn geen beperkingen op een profielnaam, dus je kunt elke naam kiezen die je leuk vindt :)

Opmerking: het is niet mogelijk om in te loggen met een profielnaam.