Gebruikersnaam wijzigen

Gebruikersnamen worden automatisch gegenereerd, daarom is het meestal een reeks willekeurige nummers en letters.

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen, maar klik op een optie hieronder voor andere oplossingen.

Dat is oké, je hoeft deze niet te onthouden. Je kunt je in plaats daarvan inloggen met je e-mailadres en wachtwoord of met Facebook.

Bekijk hulp bij inloggen als je je e-mailadres of wachtwoord niet weet.

Je kunt je gebruikersnaam niet wijzigen, maar je kunt een voorkeursnaam invoeren bij het aanmelden om weer te geven op je profiel.

Een andere naam op een bestaande account weergeven:

• Je kunt een nieuwe account aanmaken om een voorkeursnaam in te voeren tijdens het aanmelden.
    Opmerking: zorg dat je eerst de abonnementen van het bestaande account annuleert. Je nieuwe account heeft geen toegang tot de playlists, volgers of andere dingen die zijn opgeslagen in de Bibliotheek van het bestaande account.
  • Je kunt ook verbinden met Facebook om je Facebook-naam weer te geven.

Opmerking: het is niet mogelijk om in te loggen met de naam die wordt weergegeven op je profiel.