E-mailadres wijzigen

1. Log in op je accountpagina.
  2. Klik op PROFIEL BEWERKEN.
  3. Voer bij E-mailje nieuwe e-mailadres in.
  4. Bevestig je wachtwoord.
  5. Klik op PROFIEL OPSLAAN.

En klaar is Kees. Er wordt een bevestigingsmail naar zowel het oude als het nieuwe e-mailadres gestuurd met de details van de verandering.

Als je je e-mailadres niet kunt wijzigen is dat waarschijnlijk omdat je je met je Facebook-account geregistreerd hebt. Dit houdt in dat je Spotify-account is geregistreerd op het e-mailadres dat aan je Facebook-account is gekoppeld, dit kan niet bij Spotify worden gewijzigd.

Om alsnog je e-mailadres voor Spotify te wijzigen, raden we je aan een nieuw account aan te maken zonder Facebook. Ga voor meer informatie naar Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken

We staan slechts één Spotify-account per e-mailadres toe.

Als je deze foutmelding ziet, heb je al een account met het e-mailadres dat je hebt ingevoerd.

Toegang tot het bestaande account:

1. Uitloggen.
  2. Vul het e-mailadres in op ons formulier wachtwoord resetten.

Je ontvangt daarna een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.