Publicatie van playlists

Je kunt kiezen welke playlists op je profiel worden getoond.

Voor playlists die niet op je profiel worden getoond, moet je rekening houden met het volgende:

• Als je deze deelt, kunnen ontvangers ze afspelen, volgen en delen met anderen.
  • Volgers van playlists kunnen deze op hun profielen weergeven.
  • Als het een gezamenlijke playlist is, kan elke ontvanger de playlist bewerken.

Kies je apparaat om te zien hoe je playlists aan je profiel kunt toevoegen of kunt verwijderen.

Nieuwe playlists standaard verbergen in je profiel

Playlists die je maakt, worden standaard getoond in je profiel, maar dit kun je op elk moment wijzigen.

Opmerking:Ā je hebt de desktop-app nodig om een standaardinstelling in te stellen, maar deze wordt dan wel op alle apparaten toegepast.

1. Klik in de desktop-app bovenaan op Ā en selecteer Instellingen.
  2. Zet Toon mijn nieuwe playlists op mijn profiel aan of uit onder Sociaal.

Download de desktop-app

Een privƩplaylist delen

Voor: mobiel

Volg deze stappen om een privƩplaylist met je vrienden te delen.

1. Tik op 3 stippen horizontaal (iOS) of 3 stippen verticaal (Android) bovenaan de playlist.
  2. Kies Delen. Je kunt delen:
  • Naar sociale of berichtenapps
  • Door een link te kopiĆ«ren

Opmerking: vrienden kunnen elke gedeelde link 7 dagen gebruiken.