Gavekortet fungerer ikke

Gavekort kan ikke bruges til abonnementer med rabat som f.eks. Premium Student, Premium Family, Premium Duo eller prøveperioder.

Før du indløser dit gavekort:

• Indstillingerne for kontoens land eller område skal matche det sted, hvor gavekortet er købt.
  • Hvis du har købt et gavekort i en butik, skal det aktiveres af en kassemedarbejder.
  • Koderne består af alfanumeriske tegn – store bogstaver og tal eller en kombination af disse.
  • Du kan kun indløse op til 18 måneder med Premium i træk på din konto.

Du kan indløse dit gavekort på spotify.com/redeem.

Bemærk:

• Tjek, at du har indtastet de korrekte tegn. Et nul kan f.eks. ligne et stort O, og et stort I kan ligne et ettal.
  • Du får en fejlmeddelelse efter 4 forsøg. Hvis dette sker, kan du prøve igen efter 24 timer.